Læring

Pandemien og de 7 lægeroller på medicinstudiet

SKOP \\ Blogindlæg


En af SKOPs medlemmer, Linea, har skrevet om at være lægestuderende i beredskabet under pandemien, og hvilke tanker det har sat i gang omkring patientsikkerhed på uddannelsen

 Læs rapporten her.

Patientsikker Uddannelse 2019

SKOP \\ Rapport


SKOP har lavet en opdateret version af "Patientsikker Uddannelse", som i 2015 blev udgivet. Undersøgelsen et review af de danske sundhedsfaglige uddannelsers studieordninger med det formål at belyse, i hvilken grad patientsikkerhed indgår som et obligatorisk element i uddannelserne, og kortlægge om der er sket en ændring fra 2015 til nu. Undersøgelsen blev gennemført med finansiel støtte fra Dansk Selskab for Patientsikkerhed.  Læs rapporten her.

Patients!kkerhedskonference 2018

SKOP \\ Konference

SKOP får hvert år fem billetter til patientsikkerhedskonferencen

arrangeret af Dansk Selskab for Patientsikkerhed. Konferencen havde fokus på fremtidens sundhedsvæsen og mange væsentlige problemstillinger blev drøftet - bl.a. hvordan patientsikkerhed på uddannelserne er med til at gavne sundhedsvæsnet. Læs mere her.

IHI Open School - gratis online kurser i patientsikkerhed

SKOP \\ Kurser

Som studerende kan du tage en række gratis kurser hos IHI Open School. Når du har gennemført kurserne vil du få et bevis som du kan vedlægge dit CV og uploade til din Linkedin-profil.

Lægeuddannelser glemmer patienternes sikkerhed

SKOP  \\ Artikel


SKOP, tidligere Studerende for Sikre Patienter (SFSP) som omtalt i artiklen, sætter fokus på den manglende hensyn til patienternes sikkerhed på landets lægeuddannelser. Læs artiklen her.

Patientsikkerhed uddannelse

SKOP  \\ Rapport


SKOP gennemførte i marts 2015 et review af de danske sundhedsfaglige uddannelsers studieordninger med det formål at belyse, i hvilken grad patientsikkerhed indgår som et obligatorisk element i uddannelserne. Undersøgelsen blev gennemført med finansiel støtte fra Dansk Selskab for Patientsikkerhed. Læs rapporten her.

Dansk Selskab for Patientsikkerhed (DSFP)

DSFP  \\ Projekter


Dansk Selskab for Patientsikkerhed arbejder løbende med en række projekter der skal fremme patientsikkerheden i det danske sundhedsvæsen. Du kan læse mere om projekterne og Dansk Selskab for Patientsikkerhed her.

Læring