Bliv frivillig

Bliv frivillig

FRIVILLIG I SKOP


SKOP er drevet af frivillige, der brænder for kvalitet og patientsikkerhed og som har en interesse i at forbedre det danske sundhedsvæsen. For at det kan lade sig gøre, er vi hele tiden på udkig efter nye ildsjæle, der vil være med til at føre vores vision ud i verdenen, således vi kan inspirere andre sundhedsfaglige studerende, til at tage del i sikringen af kvalitet i det danske sundhedsvæsen.


Vi tilbyder følgende som medlem af SKOP:

  • Et tværfagligt studienetværk med højt fagligt niveau
  • Udarbejdelse af konkrete undersøgelser eller projekter
  • Deltagelse i nationale og internationale konferencer
  • Arbejde med aktuelle problemstillinger indenfor patientsikkerhed gennem diskussioner
  • En udbyggelse af dit netværk både nationalt og internationalt


Så ønsker du at være et skridt foran dine medstuderende og udvide dit CV med netværksarbejde, så bliv en del af Studerende for Kvalitet og Patientsikkerhed og bliv en del af et stærkt netværk af kommende forandringsagenter i sundhedsvæsenet med løbende arrangementer i hele landet. SKOP har lige nu sit placering i Aalborg, men du kan være medlem uanset geografisk placering.


Vi glæder os til at høre fra dig!
HVAD SIGER MEDLEMMER OM AT VÆRE FRIVILLIG I SKOP?

Line Hansen 

Laura Cæcilie Nielsen

"Jeg har valgt at være med i SKOP, fordi jeg synes det er et rigtig interessant emne som omgås og ønsker at skabe mere opmærksomhed herom. I forbindelse med mit valg af kandidatretning, har jeg manglet undervisning i patientsikkerhed og kvalitetssikring, som har været tilgængelig på en af de andre retninger bl.a. MMA. Denne viden har jeg i stedet prøve at imødekomme igennem SKOP."

"Jeg er medlem af SKOP, fordi kvalitet og patientsikkerhed i det danske sundhedssystem er vigtigt for mig. Der er for mange mennesker, der lever uden en fast praktiserende læge og uden den sikkerhed det kan give. Dette anser jeg for et problem, og håber på at kan være med til at gøre opmærksom på dette. Derudover er det vigtigt at uddanne sundhedspersonalet i kvalitetssikring og bedre sikkerhed for patienterne, så der sker færrest muligt fejl."

"Jeg har valgt at være med i SKOP, da jeg ønsker at tilegne mig mere viden inden for kvalitet og patientsikkerhed. Jeg ser SKOP som en organisation, hvor jeg har mulighed for at bidrage og skabe et tværfagligt fælleskab for studerende, som har en fælles interesse. Derudover synes jeg at SKOP er en fremragende mulighed for at engagere mig for mit studie, uden at det tager al min tid." 

Victoria Madeleine Garnfeldt

Emma Hertel

Lahila Diaby

”Jeg har meldt mig ind i SKOP, da jeg har oplevet konsekvenserne af at bo i et udkantsområde med hyppig udskiftning af læger på bekostning af kvalitet og tillid. Dette har startet min interesse for kvalitet og patientsikkerhed, da jeg ønsker at være med til at forbedre forholdene for patienter i hele landet.  Gennem SKOP har jeg mulighed for at udbrede kendskabet til emnet og samtidigt forøge min egen viden i et tværfagligt netværk af lige så engagerede medstuderende.”

"Jeg hedder Lahila og jeg har været med i SKOP siden marts i år. Jeg har meldt mig ind i SKOP, fordi der er store ændringer indenfor behandling, prioritering og organisering af sundhedsvæsenet som vi kender det idag. Under denne proces er det vigtigt at have patienternes sikkerhed med i overvejelserne, og derved er patientsikkerhed en faktor, som der skal sættes et større fokus på, også blandt studerende. Ved at være med i SKOP, kan jeg derved selv få indsigt i, og være med til at udbrede viden om kvalitet og patientsikkerhed."