Læring

Læring

IHI Open School - gratis online kurser i patientsikkerhed

SKOP \\ Kurser

Som studerende kan du tage en række gratis kurser hos IHI Open School. Når du har gennemført kurserne vil du få et bevis som du kan vedlægge dit CV og uploade til din Linkedin-profil.

Lægeuddannelser glemmer patienternes sikkerhed

SKOP  \\ Artikel


SKOP, tidligere Studerende for Sikre Patienter (SFSP) som omtalt i artiklen, sætter fokus på den manglende hensyn til patienternes sikkerhed på landets lægeuddannelser. Læs artiklen her.

Patientsikkerhed uddannelse

SKOP  \\ Rapport


SKOP gennemførte i marts 2015 et review af de danske sundhedsfaglige uddannelsers studieordninger med det formål at belyse, i hvilken grad patientsikkerhed indgår som et obligatorisk element i uddannelserne. Undersøgelsen blev gennemført med finansiel støtte fra Dansk Selskab for Patientsikkerhed. Læs rapporten her.

Dansk Selskab for Patientsikkerhed (DSFP)

DSFP  \\ Projekter


Dansk Selskab for Patientsikkerhed arbejder løbende med en række projekter der skal fremme patientsikkerheden i det danske sundhedsvæsen. Du kan læse mere om projekterne og Dansk Selskab for Patientsikkerhed her.

SKOP

Et tværfagligt netværk for studerende, der arbejder for et sundhedsvæsen, hvor patienten er i centrum.


Med netværket ønsker vi at påvirke fremtidens sundhedspersonale, og bidrage til en kultur hvor der åbent og frit kan tales om f.eks. utilsigtede hændelser, læres af dem og derigennem fremme patientsikkerheden. 

Kontakt SKOP


Email: info@skopdk.dk


Følg os på:


  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Linkedin

Copyright. All Rights Reserved