Bliv frivillig

Bliv frivillig

FRIVILLIG I SKOP


SKOP er drevet af frivillige, der brænder for kvalitet og patientsikkerhed og som har en interesse i at forbedre det danske sundhedsvæsen. For at det kan lade sig gøre, er vi hele tiden på udkig efter nye ildsjæle, der vil være med til at føre vores vision ud i verdenen, ved at afholde konferencer, oplæg og møder, således vi kan inspirer andre sundhedsfaglige studerende, til at tage del i forbedringsarbejdet i det danske sundhedsvæsen.


Vi tilbyder følgende som medlem af SKOP:

  • Et tværfagligt studienetværk med højt fagligt niveau
  • Udarbejdelse af konkrete undersøgelser eller projekter
  • Deltagelse i nationale og internationale konferencer
  • Arbejde med aktuelle problemstillinger indenfor patientsikkerhed gennem diskussioner
  • En udbyggelse af dit netværk både nationalt og internationalt


Så ønsker du at være et skridt foran dine medstuderende og udvide dit CV med netværksarbejde, så bliv en del af Studerende for Kvalitet og Patientsikkerhed og bliv en del af et stærkt netværk af kommende forandringsagenter i sundhedsvæsenet med løbende arrangementer i hele landet og en årlig studenterkonference. SKOP har lige nu lokalgrupper i København og Aalborg, men du kan være medlem uanset geografisk placering.


Vi glæder os til at høre fra dig!
HVAD SIGER MEDLEMMER OM AT VÆRE FRIVILLIG I SKOP?

Brith Kjeldal

Formand

Sara Larsen

Kommunikationsansvarlig

"Jeg er med i SKOP, fordi jeg i min nære familie har oplevet konsekvenserne af, at der sker fejl i sundhedsvæsenet. Jeg brænder for at være med til at forebygge dette, og det har jeg en konkret mulighed for gennem SKOP, hvor vi forsøger at sætte patientsikkerhed på dagsordenen blandt de studerende. Derudover giver SKOP mig mulighed for at netværke med andre engagerede studerende og udvide mine kompetencer indenfor feltet."

"Jeg er med i SKOP, da det er vigtigt at kvalitet og patientsikkerhed kommer på dagsordenen - også på uddannelserne. Derudover værdsætter jeg den tværfaglighed, der er i netværket,og jeg holder af at være med til at arrangere relevante oplæg og videreformidle et vigtigt budskab til mine medstuderende."

"Jeg har valgt at være med i SKOP, fordi jeg synes det er et rigtig interessant emne som omgås og ønsker at skabe mere opmærksomhed herom. I forbindelse med mit valg af kandidatretning, har jeg manglet undervisning i patientsikkerhed og kvalitetssikring, som har været tilgængelig på en af de andre retninger bl.a. MMA. Denne viden har jeg i stedet prøve at imødekomme igennem SKOP."

Line Hansen

Kasserer

Amar Nikontovic Medlem

"Jeg har valgt at være med i SKOP, da jeg synes det er vigtigt, at fokusere på kvalitetsudvikling og skabe bedre patientsikkerhed i sundhedsvæsenet. Deruodver har jeg på 9. semester skrevet et kvalitetsprojekt i samarbejde med Forbedring, der omhandlede en reducering af udredningstiden for patienter med primær hjernekræft."

SKOP

Et tværfagligt netværk for studerende, der arbejder for et sundhedsvæsen, hvor patienten er i centrum.


Med netværket ønsker SKOP at påvirke fremtidens sundhedspersonale, og bidrage til en kultur hvor der åbent og frit kan tales om fejl og dermed læres af dem. Formålet med netværket er at oplyse studerende om kvalitet og patientsikkerhed og der igennem fremme patientsikkerheden og øge kvaliteten. 

Kontakt SKOP

 

Email: aalborg@skopdk.dk

 

Følg os på:

 

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Linkedin

Copyright. All Rights Reserved