Bliv frivillig

Bliv frivillig

FRIVILLIG HOS SKOP


SKOP er drevet af frivillige der brænder for kvalitet og patientsikkerhed og som har en interesse i at forbedre det danske sundhedsvæsen. For at det kan lade sig gøre, er vi hele tiden på udkig efter nye ildsjæle, der vil være med til at føre vores vision ud i verdenen, ved at afholde konference, oplæg og møder, således vi kan inspirer andre sundhedsfaglige studerende til at tage del i forbedringsarbejdet i det danske sundhedsvæsen. 


Vi tilbyder følgende som medlem af SKOP:

  • Et tværfagligt studienetværk med højt fagligt niveau
  • Udarbejdelse af konkrete undersøgelser eller projekter
  • Deltagelse i nationale og internationale konferencer
  • Arbejde med aktuelle problemstillinger indenfor patientsikkerhed gennem diskussioner
  • En udbyggelse af dit netværk både nationalt og internationalt


Så ønsker du at være et skridt foran dine medstuderende og udvide dit CV med netværksarbejde, så bliv en del af Studerende for Kvalitet og Patientsikkerhed og bliv en del af et stærkt netværk af kommende forandringsagenter i sundhedsvæsenet med løbende arrangementer i hele landet og en årlig studenterkonference. SKOP har lige nu lokalgrupper i København og Aalborg, men du kan være medlem uanset geografisk placering.


Vi glæder os til at høre fra dig!

HVAD SIGER MEDLEMMER OM AT VÆRE FRIVILLIG I SKOP?

Sabina Bay Hermansen (Medicin)

”Jeg har selv som tidligere patient, og nuværende pårørende oplevet fejl i sundhedsvæsenet. Alle fejlene kunne være undgået, hvis man havde haft mere fokus på patientsikkerheden. Når der sker fejl, er det ikke kun patienterne der bliver berørte, men i lige så høj grad pårørende og fagpersonerne. Det er derfor vigtigt at man som sundhedsfaglig studerende får kendskab til kvalitetsforbedringer så man lærer at forebygge fejl.

Jeg er med i SKOP fordi jeg personligt gerne vil lære mere om patientsikkerhed som fagområde, blive i stand til at udføre forbedringsprojekter og sprede budskabet til mine medstuderende om vigtigheden i patientsikkerhed.”


Marianne Sparsø Mølgaard (Medicine with Industrial Specialisation, MMA)

"Jeg er med i SKOP, fordi jeg vil have et sundhedsvæsen, hvor man som patient og pårørende trygt og sikkert kan lade sig behandle. At sundhedsprofessionelle får kendskab til vigtigheden heraf allerede under uddannelsen, vil kunne gøre fremtidens sundhedsvæsen endnu bedre".


Anne-Kathrine R. Sørensen (Medicine with Industrial Specialisation, MMA)

"Jeg er med i SKOP, fordi jeg ønsker at patientsikkerhed skal være mere synlig på de sundhedsfaglige uddannelser. En større synlighed kan være med til at skabe grundlag for bedre patientsikkerhed, kvalitet og i sidste ende et bedre forløb for patienten, men samtidig også være med til at personale og studerende kan føle sig trygge i vores sundhedsvæsen".


Pernille Stilling (Medicine with Industrial Specialisation, MMA)

"Jeg er med i SKOP, fordi jeg synes, at patientsikkerhed og kvaliteten af den behandling man får i sundhedsvæsenet er et rigtig vigtigt og spændende emne, som til tider desværre er overset eller nedprioriteret. Derfor ønsker jeg igennem SKOP at kunne bidrage til et større fokus på netop dette blandt de kommende sundhedsprofessionelle, så patientsikkerhed og kvalitet bliver en endnu mere naturlig og veletableret del af behandlingsforløbene."​


FEDT AT DU ER FRIVILLIG!

SKOP

Et tværfagligt netværk for studerende, der arbejder for et sundhedsvæsen, hvor patienten er i centrum.


Med netværket ønsker vi at påvirke fremtidens sundhedspersonale, og bidrage til en kultur hvor der åbent og frit kan tales om f.eks. utilsigtede hændelser, læres af dem og derigennem fremme patientsikkerheden. 

Kontakt SKOP


Email: info@skopdk.dk


Følg os på:


  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Linkedin

Copyright. All Rights Reserved